Ιωάννα Τούνη: Δίνει τη δική της απάντηση για την επίμαχη δήλωση με τα 800 ευρώ και τους “τεμπέληδες”

Χαμός έχει προκληθεί από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια δήλωση που έκανε η Ιωάννα Τούνη στην εφημερίδα On Time, σχετικά με το επίδομα των 800 ευρώ. (Διάβασε εδώ τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη)

Η ξανθιά επιχειρηματίας, η οποία μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, έκανε την εξής δήλωση “Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”, με συνέπεια οι χρήστες στα social media να ταχθούν εναντίον της. (Διάβασε εδώ όλες τις αντιδράσεις)

Σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους την κατέκριναν εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από instastories όπου αρχικά ανέφερε, “Θα ήθελα να συζητήσω λίγο μαζί σας για κάτι που με προβλημάτισε αρκετά. Χθες το πρωί, μου έκανε τηλεφωνική κλήση γνωστή μου δημοσιογράφος από Αθήνα, να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, αν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται στις ειδήσεις σχετικά με τα κρούσματα, αν ανησυχώ, τι γίνεται με τις επιχειρήσεις κτλ. Μιλήσαμε μερικά λεπτά και είπαμε αρκετά πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές” και στη συνέχεια δημοσίευσε τη δήλωσή της καθώς και πολλά από τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε εξαιτίας αυτής.

Η Ιωάννα Τούνη θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση συνέχισε με επόμενο στόρι στο οποίο έγραψε, “Τα μηνύματα που έλαβα είναι χιλιάδες μεταξύ των οποίων και τόσο αισχρά όπως αυτά που σας έδειξα στο προηγούμενο στορι. Δε με επηρεάζουν καθόλου τέτοια λόγια καθώς προέρχονται από κακόβουλους ανθρωποφάγους που θέλουν να ξεσπάσουν τον θυμό τους. Θα ήθελα ωστόσο να σταθούμε σε αυτό για να εξηγήσω καλύτερα αυτά που γράφτηκαν” και παρότρυνε τους διαδικτυακούς της φίλους να τη ρωτήσουν ότι θέλουν.

Κάποιος λοιπόν τη ρώτησε αν τα λόγια της ήταν όντως αυτά ή αν παραποιήθηκαν με την ίδια να απαντά, “Δε παραποιήθηκαν τα λόγια μου απλά έγινε κολάζ. Μερικές λεξούλες εδώ μερικές εκεί και βγήκε το άρθρο. Μια μεμονωμένη φράση μιας συζήτησης δε λέει την αλήθεια για την υπόλοιπη συζήτηση”.

 

Read More

And More