Ιωάννα Τούνη: “Πέρασα τον κορονοϊό” – Γιατί δεν μπορεί να ξανακολλήσει;

Και η όμορφη Θεσσαλονικιά δε γλίτωσε από τον κορονοϊό. Η Ιωάννα Τούνη με δηλώσεις της στην εφημερίδα Οn Time και τη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι πέρασε κορονοϊό αλλά τον 15Αυγουστο που μας πέρασε! Το εντυπωσιακό είναι ότι όπως δήλωσε η Ιωάννα έχει πλέον αντισώματα και όπως της είπαν οι γιατροί δεν μπορεί να ξανακολλήσει για τους επόμενους 7 μήνες!

“Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο” ομολόγησε στην εφημερίδα η Ιωάννα μιλώντας και για την πόλη της που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες

H εκρηκτική Ιωάννα μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.” Όλα πάνε κατά διαόλου” είπε η Ιωάννα. Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”

Read More

And More