Ιωάννα Τούνη: Έκανε τεστ κορονοϊού πριν φύγει από Ντουμπάι – Τι έδειξε το αποτέλεσμα;

Τι και αν στην Ελλάδα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε καθεστώς lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η Ιωάννα Τούνη διασκεδάζει με τη ψυχή της στο Ντουμπάι. Η ξανθιά καλλονή αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της για την γιορτή της και ήδη από την Πέμπτη βρίσκεται στο Ντουμπάι μαζί με την κολλητή της, Στέλα Πάσσαρη και περνούν υπέροχα!

Μάλιστα, λίγο πριν επιστρέψουν στην πατρίδα, η Ιωάννα και η Στέλα έκαναν το τεστ κορονοϊού που επιβάλλεται να κάνει κάποιος πριν ταξιδέψει σε προορισμό του εξωτερικού. Όπως μας αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα Instagram Stories της, τα αποτελέσματα και των δύο γυναικών ήταν… αρνητικά!

“Βγήκαν αρνητικά τα τεστ μας! Δεν έχουμε covid! Είμαστε Covid free! Προσέχουμε ρε παιδιά, έχει παντού πλέξι γκλας, έχουν τα μέτρα, φοράμε τις μάσκες μας. Λαμβάνουμε συνεχώς μηνύματα με τη Στέλα που χαίρονται μαζί μας αλλά υπάρχει και μια μερίδα κόσμου που στέλνει φουλ hate μηνύματα και πραγματικά με ενοχλεί αυτή η νοοτροπία του Έλληνα που δεν κάνει κάτι για να καλυτερεύσει τη ζωή του αλλά για να χειροτερεύσει τη ζωή των γύρων του… Να κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του. Έλεος κάπου” τόνισε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα social media.

Read More

And More