Ιωάννα Τούνη: Ένας χρόνος αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη! Ο δύσκολος τοκετός, ο θηλασμός και τα ταξίδια

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους! Ο μικρός Πάρης γίνεται ενός έτους, με την γνωστή influencer να μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή ως μητέρα.

Το καλοκαίρι του 2022, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσω instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί, μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση.

«Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο…» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Στις 9 Ιανουαρίου 2023 η Ιωάννα Τούνη φέρνει στον κόσμο τον γιο της. 

 

«Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα, λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα, γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού», ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις η Ιωάννα Τούνη για τον τοκετό.

 

Ιωάννα Τούνη για θηλασμό

Η γνωστή influecner μέσα από τις αναρτήσεις της είχε αναφερθεί στη διαδικασία του θηλασμού αλλά και στην προσπάθειες να αποθηλάσει τον γιο της λίγους μήνες πριν γίνει ενός έτους

«Νιώθω πολύ όμορφα που έζησα τον θηλασμό και μπόρεσα να προσφέρω γάλα μου στον Πάρη για 9,5 μήνες. Ο θηλασμός είναι υπέροχος και πολύ δύσκολος. Η μαμά είναι παντού με το μωρό που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεινάει. Κανείς δε μπορεί να της κρατήσει το μωρό που θηλάζει πολλή ώρα γιατί στο μωρό λείπει το βυζί. Και συναισθηματικά και για σίτιση», είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Το ξέσπασμα για το βίντεο της να θηλάζει

Σε ένα από τα ταξίδια της στο εξωτερικό, η Ιωάννα Τούνη, βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολιαστών του Twitter, οι οποίο μάλιστα, την βομβάρδισαν με αρνητικά σχόλια όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου θηλάζει τον γιο της σε δημόσιο χώρο.

«Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και έγραψε:

Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί του», είχε απαντήσει η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη – Τα ταξίδια αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη!

Από τις συχνές επισκέψεις της στη Θεσσαλονίκη, μέχρι το εξωτικό ταξίδι στις Μαλδίβες για τα 30α γενέθλιά της, η Ιωάννα Τούνη δεν έπαψε να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον γιο της.

Ο μικρός Πάρης έχει μονοπωλήσει τα social media καθώς έχει ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη πριν κλείσει καν έναν χρόνο ζωής. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έχει πάρει μαζί τον γιο της στο Κάιρο, στην Γαλλική Ριβιέρα, στη Νέα Υόρκη, στις Μαλδίβες αλλά και σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και Σύρο.

Ιωάννα Τούνη –  Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η βάφτιση του γιου τους, Πάρη

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον γιο τους, Πάρη, με νονούς την Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα.

Η τελετή της βάφτισης αλλά και το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε, έγιναν σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη, με την γνωστή influencer να κάνει σχετικές αναρτήσεις, παρουσιάζοντας τον στολισμό αλλά και τις λεπτομέρειες της ξεχωριστής ημέρας.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στο μεγάλο πάρτι αγκαλιά με τον γιο τους, Πάρη και τους κουμπάρους τους.

Ένας χρόνος αγκαλιά με τον Πάρη

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου γίνεται ενός έτους! Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει αποκαλύψει πώς θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του μικρού, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου στο εορταστικό κάλεσμα της  infuencer για την γιορτή της, ο μικρός Πάρης δέχτηκε την πρώτη τούρτα για τα γενέθλιά του.

 

Read More

And More