Ιωάννα Τούνη: Έτσι διατηρεί το καλογυμνασμένο κορμί της! [pics]

Η Ιωάννα Τούνη διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και σέξι κορμιά της εγχώριας showbiz! Η ξανθιά Θεσσαλονικιά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ιδίως στο Instagram, καθώς σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους followers της πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή της, είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική. Η γνωστή influencer έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της και της αρέσει πολύ να μοιράζεται τα νέα της.

Αυτή την περίοδο, η Ιωάννα Τούνη έχει επιστρέψει στο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, αφού το καλοκαίρι είναι κοντά! Βέβαια, δεδομένου ότι η ίδια λατρεύει το φαγητό μερικές φορές δεν μπορεί να αντισταθεί στους πειρασμούς που βρίσκονται μπροστά της. Πριν μερικές ώρες, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη μας έδειξε τι περιλαμβάνει το μεσημεριανό γεύμα της, που δεν άλλο από διάφορα λαχανικά, όπως μπρόκολο, παντζάρι, καρότο…

Λίγο αργότερα, η εντυπωσιακή Instagrammer βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της συμπρωτεύουσας και απόλαυσε μερικά από τα πιο λαχταριστά και γεμάτα θερμίδες πιάτα του. Η Ιωάννα Τούνη ξετρελάθηκε με τα αλμυρά και έκλεισε το γεύμα της με ένα γλυκό – υπερπαραγωγή.

 

Παρ’ όλα αυτά, η Ιωάννα Τούνη διαθέτει κορμί… λαμπάδα!

Read More

And More