Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίζει τον σύντροφό της λίγο πριν κοιμηθούν!

Ερωτευμένη βρήκε το 2020 την Ιωάννα Τούνη! Η γνωστή influencer και σχεδιάστρια ρούχων τους τελευταίους μήνες βιώνει την ευτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, συνεπώς δεν έχει κανέναν λόγο να μην χαμογελά. Η σχέση της με τον επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη Χρήστο Τσεβρεντζή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με την ίδια να μην κρύβει πλέον αυτό που ζει.

Από την άλλη, η δράση της στο διαδίκτυο όλο και μεγαλώνει, αφού έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους followers της, οι οποίοι την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Η Ιωάννα Τούνη λατρεύει το Instagram και μεταξύ των πραγμάτων που της αρέσει να επικοινωνεί είναι και στιγμιότυπα από τη σχέση της.

Το ζευγάρι περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, με εκείνη να μένει πλέον επίσημα στο σπίτι του καλού της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το βράδυ της Δευτέρας, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του συντρόφου της λίγο πριν κοιμηθούν. Ο Χρήστος Τσεβρεντζής χαλαρώνει με τις πιτζάμες του στον καναπέ και έχει δίπλα του την καλύτερη παρέα.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ιωάννα Τούνη χαίρεται κάθε στιγμή με τον αγαπημένο της!

Read More

And More