Ιωάννα Τούνη: Για brunch με τη μητέρα της, μετά τον σάλο με την πρώην κολλητή της (pics)

Η Ιωάννα Τούνη έχει αφήσει τις δύσκολες στιγμές πίσω της και με αισιοδοξία και ενθουσιασμό συνεχίζει να ζει τη ζωή της, όπως μόνο εκείνη επιθυμεί! Η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη μπορεί να πέρασε μια περίεργη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο πλέον είναι στα καλύτερά της! Η δουλειά πάει υπέροχα, έχει ανθρώπους να την αγαπούν και να την προσέχουν, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια βρίσκεται σε νεά σχέση.

Μπορεί πριν μερικές μέρες να προκλήθηκε σάλος όσον αφορά την τωρινή της σχέση με την άλλοτε κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου και τον λόγο που ξέκοψαν οριστικά, αλλά η Ιωάννα τα έχει αφήσει πίσω της και αφοσιώνεται στους ανθρώπους που πραγματικά θέλει να έχει στη ζωή της. Μια από τις γυναίκες που δεν σταμάτησαν ποτέ να τη στηρίζουν είναι η μητέρα της. Η Ιωάννα τρέφει τεράστια αγάπη στη μαμά της και σήμερα το μεσημέρι οι δυο γυναίκες πήγαν για λαχταριστό brunch στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου συζήτησαν όλα τα νέα τους.

Να σου θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της, καθώς ο πατέρας της ήταν μια ζωή απών, όπως έχει δηλώσει η ίδια στα social media. 

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την κ. Τάνια.

Read More

And More