Ιωάννα Τούνη: Η «απάντηση» στα αρνητικά σχόλια για τα χλιδάτα ταξίδια – Τα υπέρογκα ποσά που ξόδεψε για ψώνια

Η Ιωάννα Τούνη λατρεύει τα ταξίδια και τα ψώνια και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει ελεύθερο χρόνο για να αποδράσει. 

Η γνωστή influencer που τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχει κάνει το αεροδρόμιο «δεύτερο σπίτι» της.

Η Ιωάννα Τούνη ανέκαθεν ταξίδευε πολύ παρουσιάζοντας στον λογαριασμό της στο instagram τα μέρη που επισκέπτεται και τις χλιδάτες διακοπές της, για τις οποίες ουκ ολίγες φορές έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στις Ηνωμένες Πωλειτείες και έχει επισκεφθεί αρκετά μέρη, όπως το Σικάγο και το Λας Βέγκας και όπως σε κάθε της ταξίδι, έκανε και τα ψώνια της.

Παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media για τις χλιδάτες διακοπές και τα χρήματα που ξοδεύει, η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μας έδειξε τσάντες και ρούχα που ψώνισε από γνωστούς οίκους. Ανάμεσα στις αγορές που έκανε, μια από τις τσάντες που πήρε, αξίζει 2.409 δολάρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάτω από το βίντεο της δέχτηκε αμέτρητα σχόλια, τόσο θετικά όσα και αρνητικά.

 

@j.touni Τι σου άρεσε περοσσότερο; #fyp #foryoupage #foryou #tiktokgreece #shopping #brand #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164