Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα για τον αν χρηματίστηκε – «Εκείνη είναι το θύμα»

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με την υπόθεση βιασμού 24χρονης γυναίκας στην Θεσσαλονίκη και το γεγονός ότι εμπλέκεται ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος μάλιστα κατηγορήθηκε ότι διέρρευσε και το revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνη, η γνωστή Influencer κατονόμασε τον άντρα που φέρεται να το έκανε. 

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ωστόσο, θεωρεί ότι η Ιωάννα Τούνη είπε ψέματα και πως χρηματίστηκε για να κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνδρα. Ο δικηγόρος της Influencer μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησε στις εν λόγω κατηγορίες. 

«Ο συγκεκριμένος που φαίνεται στο βίντεο – αυτόν που κατονόμασε δηλαδή η Ιωάννα Τούνη – καταρχήν κοιτάει την κάμερα και γελάει. Αυτό τι σημαίνει; Ότι γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται. Αυτό είναι το πρώτο, φαίνεται δηλαδή αν κάποιος είχε πρόσβαση στο υλικό θα το καταλάβαινε. Δεύτερον να υπενθυμίσω ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση το θύμα είναι η κ. Τούνη.

Για να μην ξεχνιόμαστε. Ακούω πράγματα, τα οποία δεν στέκουν. Είναι μια μορφωμένη γυναίκα, έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό, είναι επιχειρηματίας. Παρουσιάζεται λες και είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ίχνος σεβασμού κάτι που δεν ισχύει και είναι άδικο.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παραδεχθεί στην Ιωάννα ότι είχε πρόσβαση στο εν λόγω βίντεο και το έσβησε. Η Ιωάννα Τούνη έχει πολλούς μάρτυρες. Να μην ακούγονται ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε και λοιπά. Είναι δεδομένο ότι της παραδέχθηκε ότι είχε το βίντεο. Γνώριζε ο άνθρωπος ότι βιντεοσκοπείται σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Γυρνάει προς την κάμερα, χαμογελάει, κάνει γκριμάτσες. Δεν μπορώ να ακούω ότι δήθεν δεν γνώριζε» απάντησε ο Απόστολος Λύτρας.

 

Read More

And More