Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή!

Μετά τις ξέφρενες καλοκαιρινές διακοπές της σε Μύκονο και Κρήτη, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μπορεί να πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές τόσο με τη διαρροή ενός ροζ βίντεο χωρίς την άδειά της όσο και με τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρεντζή, ωστόσο πλέον η ξανθιά καλλονή έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και όπως καταλαβαίνεις οι περισσότερες αφορούσαν την προσωπική της ζωή. Η σέξι Θεσσαλονικιά αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως αυτή την περίοδο είναι single!

“Πολλές ερωτήσεις για τα προσωπικά μου… Έχετε δίκαιο, γιατί εγώ σας έχω συνηθίσει έτσι… Απλά πάντα έβρισκα εντελώς χαζό να προσπαθώ να “κρύβω” το κομμάτι της σχέσης μου από εσάς, πόσο μάλλον όταν η δημοσιοποίηση της γίνεται πάντα από δημοσιογράφους και πρωινάδικα χωρίς να με ρωτήσουν καν εάν είναι κάτι που έχω σκοπό να μοιραστώ. Οπότε απλά συμβαίνει! Πάντως είμαι μόνη αυτό το διάστημα…” απάντησε χωρίς πολλά πολλά, η Ιωάννα Τούνη.

Read More

And More