Ιωάννα Τούνη: Η μητέρα της ήταν πάντα στο πλευρό της – Η στενή σχέση και η δύσκολη απώλεια

Η Ιωάννα Τούνη βιώνει την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της. Η γνωστή Influencer έχασε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης την πολυαγαπημένη της μητέρα, η οποία τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. 

Η Ιωάννα Τούνη βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της μαμάς της και αυτός ήταν μάλιστα ο λόγος που αποχώρησε πέρσι οικειοθελώς από το J2US.

Η επιχειρηματίας μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε μετακομίσει προσωρινά στο πατρικό της σπίτι, ώστε να βοηθάει τη μητέρα της σε ό,τι έχει ανάγκη λίγο πριν η αρρώστια τη νικήσει και την πάρει από κοντά της.

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες» είχε πει πριν μερικούς μήνες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη. Παράλληλα, πάνω στο βίντεο έγραφε: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα Story μου».

 

Όπως η Ιωάννα Τούνη βρισκόταν πλάι στη μητέρα της και τη στήριζε, το ίδιο έκανε όλα αυτά τα χρόνια και η Τάνια Τούνη. Βλέπεις η όμορφη Influencer πέρασε δύσκολη παιδική ηλικία και μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της, η οποία ήταν και ταυτόχρονα και πατέρας για εκείνη. 

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της.

Η εξομολόγηση για την απουσία του πατέρα της

«Έχει λίγα χρόνια που πέθανε, πριν δύο χρόνια έφυγε. Όταν πέθανε, νομίζω ότι ένιωθα ξεκάθαρα θυμό για έναν μπαμπά που δεν παραδέχτηκε ποτέ αυτό που αποζητούσα πάντα, το να γυρίσει και να μου πει “ξέρεις κάτι Ιωάννα, δεν μου ήμουν σωστός, δεν σου στάθηκα και είχα άδικο, συγγνώμη”. Και όταν έφυγε θύμωσα, γιατί δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα να μου πει τη συγγνώμη. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου.

Όπως και να ‘χει, χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου, η οποία είναι μία πάρα πολύ δυνατή γυναίκα και συνεχίζει να είναι. Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει» είχε καταθέσει σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Φυσικά, η μητέρα της ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτική ακόμη κι όταν κυκλοφόρησε το revenge porn βίντεο της κόρης της. Όπως είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη τότε: «Όταν είδε το βίντεο η μαμά μου, συμπεριφέρθηκε ως μαμά. Δεν μπορώ να διανοηθώ σε πόσο χειρότερη θέση θα βρισκόμουν, αν μου γυρνούσε την πλάτη και μου έλεγε ότι την έχω ρεζιλέψει. Είναι δίπλα μου και συνεχίζει να είναι».

Η Ιωάννα Τούνη έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος και σίγουρα η απώλεια της μάνας είναι κάτι που δύσκολα ξεπερνιέται. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου για να της συμπαρασταθεί. 

Read More

And More