Ιωάννα Τούνη: Η νέα ανάρτηση μετά την ταλαιπωρία της υγείας της

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Ιωάννα Τούνη, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου 16/7 ανήρτησε μια φωτογραφία στα social media, προκαλώντας ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένη με ορό στο χέρι της, με πολλούς να νομίζουν πως μπήκε ξανά στο νοσοκομείο.

Όπως έχει αποκαλύψει τον τελευταίο καιρό η ίδια, είναι αρκετά ταλαιπωρημένη, χωρίς όμως να λέει περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της.

«Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», είχε πει πριν από λίγες ημέρες μέσα από ένα insta story η Ιωάννα Τούνη.

Σήμερα λοιπόν, μπορεί να ανησύχησαν πολλοί με την ανάρτησή της, ωστόσο, ο όρος που είχε στο χέρι της είναι για ενδοφλέβιες βιταμίνες, καθώς είναι κάτι που έχει πολύ ανάγκη τον τελευταίο καιρό.

 

Οι τελευταίες μέρες ωστόσο, ήταν πολύ περίεργες και σε προσωπικό επίπεδο για την Ιωάννα Τούνη, με τις φήμες να την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί, ενώ όλα δείχνουν πως η ίδια περνάει μια κρίση στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλέξανδρου, γεγονός που πυροδότησαν τα αμοιβαία unfollow στο Instagram.

Τόσο η Infuencer όσο και ο παρουσιαστής δεν ακολουθούν πλέον ο ένας τον άλλον στα social media, ενώ έχουν αφαιρεθεί ακόμη και τα tags πάνω στις κοινές τους φωτογραφίες.

Η εμφάνισή τους στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη ωστόσο, μπορεί να έδωσε τέλος στα σενάριο οριστικού χωρισμού, ωστόσο το ζευγάρι, όλο αυτό το διάστημα, δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για την σχέση του.

 

 

Read More

And More