Ιωάννα Τούνη: Η νέα καθημερινότητα μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρεντζή [pics]

Σελίδα έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή η Ιωάννα Τούνη, αφού εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει από τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή ύστερα από εννέα μήνες σχέσης. Η όμορφη Θεσσαλονικιά έχει μετακομίσει από το σπίτι που συγκατοικούσαν στο κέντρο της συμπρωτεύουσας στο σπίτι της κολλητής της, Βρισηίδας Ανδριώτου, γεγονός που έχουν φανερώσει οι αλλεπάλληλες αναρτήσεις της στο Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ενεργή στο συγκεκριμένο ιστότοπο, αφού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική ζωή της. Η καθημερινότητα της γνωστή influencer έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα, αφού η ίδια προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής μετά τον χωρισμό. Η μεγάλη ένταση, μάλιστα, εκδηλώθηκε και επάνω της, καθώς η ίδια αποκάλυψε με μια ανάρτησή της ότι ταλαιπωρείται από έρπη στα χείλη.

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο δημιουργική μέσα στην ημέρα της και αυτός είναι και ο λόγος που κοιμάται λίγες ώρες. Μάλιστα, προκειμένου να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ξυπνάει από τα χαράματα.

Δες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της: 

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τα χείλη της με τον έρπη

 

Η Ιωάννα Τούνη έχει μπει στους ρυθμούς μιας νέας καθημερινότητας.

Read More

And More