Ιωάννα Τούνη: Η σπόντα για το Survivor και η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη το πρωί του Σαββάτου. Η γνωστή influencer κάθισε στον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόταση που δέχτηκε από την παραγωγή του ΣΚΑΪ για το Survivor αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Για το Survivor: «Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δεν φεύγω για το Survivor. Όντως με είχαν πάρει τηλέφωνο, είχαμε μια επικοινωνία, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε. Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους χωρίς να συναινέσω. Δεν ξέρω αν είναι από τον ΣΚΑΙ ή από τις εκπομπές, δηλαδή δεν γίνεται να βγάζουν ακόμα και τα ποσά…

Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους είπα ότι έχω δυο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχω υπαλλήλους, δεν γίνεται να τα αφήσω όλα. Δεν με πειράζουν ούτε οι αντίξοες συνθήκες ούτε η πείνα, με πειράζει ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω όλο το επαγγελματικό μου κομμάτι»

 Για τα προσωπικά της: “Ποιος από όλους τους χωρισμούς μου πήρε τα περισσότερα “κλικ”; Είμαι πολύ γρήγορη δεν με προλαβαίνουν. Θα ξαναμιλήσω για τα προσωπικά μου όταν… αρραβωνιαστώ. Έχω κουραστεί κι έχω κουράσει. Φτάνει! Τα τελευταία 4 χρόνια λέω ότι ο γάμος είναι κάτι κοντινό αλλά πάντα κάτι γίνεται. Όλοι οι σύντροφοί μου όταν είναι μαζί μου θέλουν να με παντρευτούν αλλά κάτι στο παρασύνθημα πηγαίνει λάθος…”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More