Ιωάννα Τούνη: Οργισμένες αντιδράσεις στο twitter μετά τη δήλωση για τους Παξούς – “Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει”

Η Ιωάννα Τούνη για άλλη μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο των social media, μετά τη δήλωση που προκάλεσε σάλο. Η εντυπωσιακή ξανθιά το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στους Παξούς όπου και πέρασε μέρος των διακοπών της.

Προς έκπληξή της μάλιστα, διαπίστωσε πως το ωράριο καταστημάτων άλλαξε μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας. Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε σχετικά ανάρτηση στο instagram εκφράζοντας το παράπονό της….

“Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί  Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα  από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”, έγραψε στο instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη πυροδοτούν έντονα σχόλια, δεν ξεχνάμε εξάλλου την περιβόητη δήλωση για τον μισθό των 800 ευρώ…

“Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη.

Δες ακόμα: Ιωάννα Τούνη: Γιατί έχει στρέψει πάνω της τα φώτα – Οι περιβόητες δηλώσεις και οι στιγμές που θέλει να… ξεχάσει

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» πως δεν αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση στην οποία  βρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι με το lockdown.

Άλλη μια άτυχη στιγμή για την Ιωάννα Τούνη μετά την πρόσφατη δήλωση για του Παξούς που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More