Ιωάννα Τούνη: Γιατί έχει στρέψει πάνω της τα φώτα – Οι περιβόητες δηλώσεις και οι στιγμές που θέλει να… ξεχάσει

Τα τελευταία χρόνια καταφέρνει σχεδόν καθημερινά να βρίσκεται στην επικαιρότητα, με τους χρήστες του διαδικτύου να αναζητούν περισσότερα για εκείνη και την ζωή της. Η τελευταία της συνέντευξη στο Nitro, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για το γεγονός ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα “και ήταν τέλεια”, αλλά και για τον πατέρα της που την αποκάλεσε “μπάσταρδο” βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. (Δες εδώ περισσότερα)

Η Ιωάννα Τούνη μας συστήθηκε τηλεοπτικά το 2017 μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Η Ιωάννα Τούνη γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1993, έχει ύψος 1.74 ζυγίζει περίπου 63 κιλά. Η μητέρα της κατάγεται από τις Σέρρες και ο πατέρας της από τα Γιάννενα. Ωστόσο η ίδια γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Η Ιωάννα Τούνη και η… νέα Ιωάννα Τούνη…

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε γρήγορα τους χρήστες του διαδικτύου να αναζητούν περισσότερα για εκείνη, αλλά και τη ζωή της πριν από το My Style Rocks. Στα social media κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από την εφηβεία αλλά και το πρόσφατο παρελθόν με τους χρήστες να εντοπίζουν τις ξαφνικές αλλαγές στην εικόνα της. 

Η Ιωάννα έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει: «Έχω πάρα πολλές φωτογραφίες πριν τις πλαστικές επεμβάσεις. Δεν έχω σβήσει καμία. Η υπάρχουν όλες στο προφίλ μου στο facebook σε δημοσιεύσεις 4 χρόνια πριν».

Μάθετε περισσότερα για την πολυσυζητημένη ζωή της στο παρακάτω βίντεο…

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και η αφετηρία για μια νέα ζωή

Την τηλεοπτική σεζόν 2017-2018, η  εντυπωσιακή ξανθιά δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks στο οποίο μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό. Η συμπάθεια των κριτών και των τηλεθεατών έκανε την Ιωάννα ιδιαίτερα δημοφιλή και στα social media, με το προσωπικό της account να συγκεντρώνει διαρκώς νέους followers. 

Στις πιο έντονες στιγμές της στο ριάλιτι μόδας, ο τσακωμός της με τη Σοφία Λεοντίτση ….

Η Ιωάννα Τούνη γνώρισε γρήγορη δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή να βρίσκεται στο επίκεντρο. Αμέσως μετά το τέλος του My Style Rocks, εκείνη συνέχισε κανονικά τη σχέση της με τον Νώντα Παπαντωνίου με τον οποίο και έμειναν μαζί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.

Δες ακόμα: Ιωάννα Τούνη: Το πρώτο σχόλιο για τη σχέση του Νώντα Παπαντωνίου με την Ασημίνα του GNTM

Για την Ιωάννα το 2020 έφερε μια νέα αρχή στη ζωή της, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram αποτέλεσε πηγή είδησεων. Η Ιωάννα ξεκίνησε καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπου και απαντούσε ανοιχτά για τους συντρόφους, αλλά και τα πρόσωπα που πέρασαν από τη ζωή της. Παράλληλα, έγινε… καναλάρχισσα, καθώς απέκτησε το δικό της κανάλι στο youtube.

Η Ιωάννα Τούνη επιχειρηματίας. 

Μαζί με την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσαρη, ξεκίνησαν τη δική τους εταιρεία γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ. Το 2021 μάλιστα η επιχείρησή τους αναπτύχθηκε περισσότερο, με την Ιωάννα να μας ξεναγεί στα νέα της γραφεία αλλά και στο εντυπωσιακό showroom.

Οι σύντροφοι, που πέρασαν από τη ζωή της και οι… αναπάντητες φήμες

Στο πρόσφατο παρελθόν, η Ιωάννα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, όταν τα σενάρια την ήθελαν ξανά ερωτευμένη με τον Γιάννη Σιδεράκη. Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής και η εντυπωσιακή ξανθιά, αρκετά χρόνια πριν, υπήρξαν τρελά ερωτευμένοι.

Τα insta stories και οι πόζες του καθενός στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα, φαίνεται πως πρόδωσαν την επανασύνδεσή τους ή έστω την προσπάθεια των δύο πρώην να είναι και πάλι μαζί. Ένα love story το οποίο πλέον ανήκει και επίσημα στο παρελθόν.

Λίγο πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού ένα άλλο όνομα συνδέεται με την Ιωάννα Τούνη και δεν είναι άλλο από αυτό του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο με αρκετή τηλεοπτική εμπειρία απολαμβάνει κοινές διακοπές με την Ιωάννα στη Νάξο, την ώρα που τα sites και οι τηλεοπτικές εκπομπές μιλούν για το νέο καυτό ειδύλλιο.

Δες ακόμα: Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Είναι τελικά ζευγάρι; Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τις κοινές τους διακοπές

Η Ιωάννα Τούνη και οι κολλητές της! 

Αδιαμφισβήτητα η Βρισηίδα Ανδριώτου, ήταν το πρόσωπο – “σταθμός” για την Ιωάννα μετά το My Style Rocks. Η γνωριμία τους στο ριάλιτι αποτέλεσε και την αφετηρία μιας νέας φιλίας η οποία ολοκληρώθηκε αφήνοντάς μας με πολλά ερωτηματικά.

«Δε μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και τη διπροσωπία. Η “κολλητή” μου λοιπόν έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες… Η “κολλητή μου”, με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στο πανελλήνιο!», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram βάζοντας έτσι τίτλους τέλους στην παρά τους.

Παράλληλα μια άλλη μελαχρινή μπήκε στη ζωή της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αρκετά γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι και εκπομπές, κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια της Ιωάννας Τούνη, με τις δύο γυναίκες να ξεκινούν μια νέα φιλία. Κοινές διακοπές, συνεντεύξεις αλλά και αμέτρητες φωτογραφίες στα social media επιβεβαιώνουν τη χημεία των δύο κοριτσιών. 

Πάντα δίπλα στην Ιωάννα Τούνη και η εντυπωσιακή Στέλλα Πάσαρη την οποία γνωρίσαμε επίσης μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, με τη φιλία τους να μετρά αρκετά χρόνια.

Το ροζ βίντεο και οι δύσκολες στιγμές που θα ήθελε… να ξεχάσει.

Στα μέσα του περσινού καλοκαιριού η Ιωάννα Τούνη δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων και ερωτήσεων, όταν στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ροζ βίντεο που φέρει το όνομά της. Πρόκειται ίσως για την πιο δύσκολη στιγμή της, όταν ξαφνικά αποφασίζει για λίγο να απομονωθεί, επιστέφοντας πανέτοιμη να δώσει εξηγήσεις. Η Ιωάννα “σπάει”, δακρύζει και ξεκαθαρίζει όλη την αλήθεια μέσα από ένα βίντεο που γίνεται viral στο youtube…

Τα δύσκολα οικονομικά χρόνια και οι σχέσεις με τον πατέρα της.

Για αρκετό διάστημα η Ιωάννα Τούνη κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι το οποίο φαίνεται να έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα, μετά την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για τα οικογενειακά προβλήματα που ανήκουν πλέον στο παρελθόν…

«Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο πατέρας μου είπε «Ασε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο! Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες που δεν έχουν αναγνωριστεί», εξομολογείται η Ιωάννα Τούνη στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Nitro που επανακυκλοφορεί.

Η δήλωση για τα 800 ευρώ και ο “πόλεμος” στα social media.

“Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”, δηλώνει σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» πως δεν αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση στην οποία  βρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι με το lockdown.

Φτάνοντας στο 2021, η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει τις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή της, μια ζωή την οποία και αποφασίζει να αφηγηθεί στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Nitro που επανακυκλοφορεί…

“Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες και οι άνδρες. Για να κάνω σχέση με άνδρες μου αρέσουν πιο πολύ αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετεροφυλόφιλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έτυχε να έχω. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν”, παραδέχεται η Ιωάννα Τούνη σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η Ιωάννα Τούνη ήρθε για να μείνει ή μάλλον… ήρθε και έμεινε για τα καλά στον μαγικό χώρο της showbiz. Η 28χρονη, η οποία έχει δει το όνομά της να συζητιέται συχνά για διάφορα τηλεοπτικά projects, προτιμά κεντρίζει την προσοχή στο instagram με τις καυτές της πόζες, αφήνοντάς μας μακριά από τα επόμενα σχέδιά της. Η Ιωάννα Τούνη εξάλλου έχει τον τρόπο της…

 

Read More

And More