Ιωάννα Τούνη: «Όσοι προσβάλλονται με την εικόνα μιας εγκύου, στροφή και σε άλλο προφίλ»

Την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή Influencer βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο με τους φίλους της από την Θεσσαλονίκη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμεινε στην Αθήνα εξαιτίας των τηλεοπτικών του υποχρεώσεων στο Mega.

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στην ιταλική μητρόπολη της μόδας με αφορμή το Fashion Week και όπως ήταν αναμενόμενο, η ίδια μοιράζεται αμέτρητα στιγμιότυπα από τις μέρες της εκεί.

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, αφήνοντας ακάλυπτει τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η γνωστή influencer εξέφρασε και την ενόχλησή της με τα σχόλια που δέχεται για τις εμφανίσεις της ως μέλλουσα μανούλα πλέον, 

«Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Read More

And More