Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει ξανά γυμνή λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά

Μαμά για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό η Ιωάννα Τούνη η οποία έχει μπει εδώ και μέρες στον τελευταίο μήνα της κύησής της.

Η influencer και επιχειρηματίας πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και δε βλέπει την ώρα να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη τις περνά στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου όπως έχει αποκαλύψει θα γίνει και ο τοκετός. 

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια μοιράζεται μέσω instagram αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως εγκυμονούσα αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα. Θέλοντας όμως να έχει και μερικές ξεχωριστές φωτογραφίες για να θυμάται αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της. αποφάσισε να κάνει και μια επαγγελματική φωτογράφιση, το αποτέλεσμα της οποίας είναι ονειρικό.

Όπως θα δεις και στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει ξανά γυμνή στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της ανάμεσα σε λουλούδια και στεκόμενη πίσω από ένα διάφανο ναϋλον πανί.

Read More

And More