Ιωάννα Τούνη: Στη Σύρο με τον Νουνίτο – Ο λόγος που δε μιλάει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στη Σύρο επέλεξε να ταξιδέψει η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον γιο της, τον μικρό “Νουνίτο” και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη είναι αχώριστη με τον γιο της γι’ αυτό και φροντίζει να τον έχει μαζί της σε κάθε δραστηριότητα και απόδρασή της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έτσι και αυτή τη φορά, δε θα μπορούσε να μην τον έχει μαζί της. Ωστόσο, το ταξίδι τους αυτό, δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μη μιλάει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέχρι εκείνος να της ζητήσει συγγνώμη. Όπως εξήγησε η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας, την οποία γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια μέσα από το My Style Rocks, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τις έβαλε τις φωνές γιατί έχασαν το πλοίο τους για τρία λεπτά.

«Όμορφη καλημέρα από τον Νουνίτο κι εμένα. Είμαι στο καράβι για Σύρο. Πήρα καμπίνα για να είμαι πιο άνετα με το μωράκι μου. Είναι και ο Δημήτρης εδώ αλλά δε του μιλάω. Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί μου φώναξε πριν, ενώ δεν έφταιγα που αργήσαμε αυτή τη φορά. Ήταν να πάρουμε το πλοίο των 7.15 αλλά το χάσαμε για τρία λεπτά. Πάλι καλά βρήκαμε πλοίο για τις 9.30» ανέφερε στις αναρτήσεις της η Ιωάννα Τούνη.

Read More

And More