Ιωάννα Τούνη: Συνεχίζει την ανακαίνιση στο σπίτι που αγόρασε στη Θεσσαλονίκη – Βίντεο

Περίοδος μεγάλων αλλαγών για την Ιωάννα Τούνη. Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά πριν λίγους μήνες προχώρησε σε μια μεγάλη αγορά, αφού απέκτησε το δικό της σπίτι στην συμπρωτεύουσα.

Από την πρώτη στιγμή μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την απόφασή της να προχωρήσει στη σχετική αγορά, καθώς το τελευταίο διάστημα μετακόμιζε συχνά από το ένα σπίτι, στο άλλο.

Δες ακόμα: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δημοσίευσε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με την Ιωάννα Τούνη

Αυτή την περίοδο, το ακίνητο βρίσκεται σε ριζικά ανακαίνιση. Σύντομα οι εργασίες στο εσωτερικό του σπιτιού θα ολοκληρωθούν κι έτσι η Ιωάννα Τούνη θα ξεκινήσει τη διαδικασία μετακόμισης, προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στο σπίτι.

Μια πρώτη εικόνα πήραμε μέσα από σχετικά βίντεο που ανέβηκαν σε stories του design director που έχει αναλάβει το σπίτι της Ιωάννας Τούνη…

 

Οι εργασίες ωστόσο κυλούν με γρήγορους ρυθμούς, αφού η Ιωάννα Τούνη με νέα βίντεο αποκάλυψε πως επέλεξε τελικά τα πλακάκια αλλά και τις πέτρες που θα κοσμούν το μπάνιο της. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα η ίδια βρέθηκε στην Αθήνα και στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος τη φετινή σεζόν βρίσκεται στον Alpha και στην εκπομπή, Super Κατερίνα

Δες παρακάτω νέα βίντεο από το σπίτι της Ιωάννας Τούνη λίγο πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες…

 

 

Read More

And More