Ιωάννα Τούνη: Τα δέκα ταξίδια που έχει κάνει με τον 8 μηνών γιο της – Viral στο Tik Tok ο «Νουνίτο»

Viral έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες ο «Νουνίτο», όπως αποκαλεί τον γιο της η Ιωάννα Τούνη! Η γνωστή Influencer έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις αρχές του 2023 και από τότε δεν έχει αποχωριστεί ούτε μια στιγμή τον 8 μηνών γιο της.

Η Ιωάννα Τούνη πηγαινοέρχεται Αθήνα Θεσσαλονίκη, πηγαίνει σχεδόν καθημερινά στο μαγαζί και τη βιοτεχνία της στην συμπρωτεύουσα, γυμνάζεται και κάνει ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας πάντα μαζί την τον γιο της. Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα και απολαμβάνει κάθε στιγμή!

Μάλιστα, ο μικρός Αλεξάνδρου έχει μονοπωλήσει τα social media καθώς έχει ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη και δεν έχει κλείσει καν έναν χρόνο ζωής. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έχει πάρει μαζί τον γιο της στο Κάιρο, στην Γαλλική Ριβιέρα, στις Μαλδίβες αλλά και σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και Σύρο.

Πάμε να δούμε τα δέκα μέρη που έχει ταξιδέψει μέχρι στιγμής ο «Νουνίτο»:

  • Κάιρο

  • Πάρος

  • Μύκονος

  • Σαντορίνη

  • Σύρος

 

  • Μονακό
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

 

  • Σαν τροπέ
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

  • Χαλκιδική

  • Μαλδίβες

  • Γύθειο

Λίγες μέρες μετά τις Μαλδίβες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έφυγαν για Γύθειο. Οι δυο τους μαζί με τον γιο τους θα περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο στην πανέμορφη Μάνη.

 

Μάλιστα, με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι της Influencer στις Μαλδίβες, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο γιος της έχει ήδη ταξιδέψει σε μέρη που οι περισσότεροι δεν έχουν βρεθεί ή που δεν πρόκειται ποτέ να έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν. 

Ο μικρός «Νουνίτο» έχει γίνει viral και στο Tik Tok ήδη κυκλοφορούν δεκάδες χιουμοριστικά βίντεο για τα ταξίδια του μαζί με τους γονείς του!

Δες τα καλύτερα βίντεο από το Tik Tok:

@eleannamanoli Που στελνω βιογραφικο; #nounito #jtouni #greece #fyp #fy #followme #viral #funny ♬ πρωτότυπος ήχος – Velissaris_FanPage®

@dimitris_mat Και οποιος καταλαβε καταλαβε #fy #foryou #fyp #fypシ #marinasatti #tucutum #summer #nounito ♬ TUCUTUM – Marina Satti

@stamatina_kalogeropoulou #foryoupage #jtouni #nounito ♬ πρωτότυπος ήχος – Foureira

@marinamatth Πως γινεταιιιιι; #foryou #fyp #fy #nounito ♬ som original – _wesleykjk

@boudourova Δραμα φιλεναδα 🙄 #nounito #jtouni #summer #greektiktok ♬ Akropoli Anastasia – Anastasia

@efthimia_87 Θα κλάψω😭 #fypシ #nounito #foryoupage #truestory #fy #fyp #touni #tiktok ♬ TUCUTUM – Marina Satti

Read More

And More