Ιωάννα Τούνη: Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της για την επίμαχη δήλωση των 800 ευρώ – Αυτή ήταν η αντίδρασή της

Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη στην εφημερίδα On Time, σχετικά με το επίδομα των 800 ευρώ. Μάλιστα, το όνομά της είναι και δεύτερο στα trends του Twitter. Η ξανθιά επιχειρηματίας, η οποία μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, έκανε την εξής δήλωση “Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”, με συνέπεια οι χρήστες στα social media να ταχθούν εναντίον της. (Διάβασε εδώ όλες τις αντιδράσεις)

Το TLIFE, μετά από όλα αυτά, επικοινώνησε με την Ιωάννα Τούνη, η οποία δεν θέλησε να κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Η Ιωάννα επιθυμεί να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς όπως μας δήλωσε η ίδια τα λόγια της πολλές φορές παρερμηνεύονται. 

“Δεν θα ήθελα να κάνω καμία δήλωση, σας ευχαριστώ πολύ! Θα την πω κάποια στιγμή στα social media μου, θα το κάνω με τον τρόπο μου. Συνήθως και όταν επεμβαίνει κάποιος άλλος, τα λόγια μου παρερμηνεύονται, οπότε δεν έχει και κάποιο νόημα” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στο TLIFE.

Read More

And More