Ιωάννα Τούνη: Το makeover μετά τη γέννηση του γιου της – Οι επεμβάσεις, η παθιασμένη γυμναστική και η μητρότητα

Σε μια νέα αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει επέμβαση ανόρθωσης στήθους.

Η ίδια είχε μιλήσει μέσω instagram για τις αλλαγές που ήθελε να κάνει στην εικόνα της μετά τη γέννηση του γιου της, αφού εκτός από το στήθος της, προηγήθηκε η επέμβαση στη μύτη της.

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη πριν μπει στο χειρουργείο.

Η πετυχημένη Influencer δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις και σχόλια για την επέμβαση στη μύτη της στα οποία απάντησε στους followers της, τονίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα απαιτεί λίγο ακόμα χρόνο.

«Για εσένα που με ρωτάς για την μύτη και αν μου άρεσε όπως έγινε… Αυτό που βλέπεις δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα! Για τους επόμενους μήνες θα ξεπρήζεται! Θέλει περίπου έναν χρόνο για να φτάσει στην τελική της μορφή» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

Το πάθος για τη γυμναστική

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, η Ιωάννα Τούνη μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, βάζοντας βασικό της στόχο να χάσει αρχικά τα κιλάκια της εγκυμοσύνης αλλά και να προετοιμάσει το σώμα της για τους καλοκαιρινούς μήνες. 

«Έχω ψηλοεπανέλθει. Είχα πάρει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει (να χάσω) τα 4-5. Όλα καλά, ελεγχόμενα», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Ιωάννα Τούνη οποία φροντίζει ώστε να μη χάνει καμία από τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο.

Δεν είναι λίγες οι φορές τις οποίες έχουμε δει την Ιωάννα Τούνη στο γυμναστήριο αγκαλιά με τον γιο της. Η ίδια μάλιστα μετά από ερωτήσεις στο instagram είχε απαντήσει πως εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φροντίζουν για όλο το 24ωρο τον μικρό τους Πάρη.

«Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε», είχε απαντήσει η Ιωάννα Τούνη.

Η εξομολόγηση για τη νέα καθημερινότητα

Ανάμεσα στις καθημερινές της αναρτήσεις στο instagram η Ιωάννα Τούνη είχε απαντήσει για τη νέα της ζωή μετά τον ερχομό του γιου της, αλλά και την πίεση που αισθάνεται να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ως γυναίκα, σύντροφος, μητέρα.

«Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη. Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ. Αλλά, νιώθω ότι όλο τρέχω και δε φτάνω με τίποτα. Δε ξέρω. Το νιώθετε λογικά και οι υπόλοιπες μαμάδες. Ήθελα να ακούσω ότι δεν είμαι μόνη. Είμαι τόσο χαζή που τώρα τα γράφω αυτά και συγκινούμαι κιόλας», είχε πει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Το νέο χειρουργείο

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επέμβαση στη μύτη της, η Ιωάννα Τούνη μπήκε ξανά στο χειρουργείο για την προγραμματισμένη επέμβαση στο στήθος της.

«Καλημέρα σου, είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπεθέρες πέσατε μέσα. Με την εγκυμοσύνη και ειδικά μετά τον θηλασμό το στήθος μου ήταν άλλο στήθος. Αυτό που έλεγα είναι ότι ήμουν σαν μια 70χρονη γριούλα. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό, είναι πολύ φυσιολογικό», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στο πρώτο βίντεο μετά την επέμβαση. 

Η Ιωάννα Τούνη 1,5 χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της φαίνεται πως θέλει να μπει σε μια νέα ρουτίνα ως μαμά influecner, η ίδια μέχρι στιγμής δείχνει να τα καταφέρνει μια χαρά, έχοντας ως συμμάχους τους άνδρες της ζωής της, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους.

Read More

And More