Ιωάννα Τούνη: Το μήνυμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις – «Εγώ παιδαγωγικό τελείωσα, κάνω άλλα χίλια δύο πράγματα»

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, σήμερα Πέμπτη 1/6, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές.

Συγκεκριμένα, η influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχήθηκε καλό μήνα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες, σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν κρίνεται η ζωή τους από την επιτυχία σε αυτές και ότι δεν θα πρέπει να αγχώνονται.

«Καλό μήνα. Μπήκε επίσημα το καλοκαίρι. Έχουν ξεκινήσει και οι Πανελλήνιες. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια. Σας θέλω δυνατούς, δεν θέλω να αγχώνεστε καθόλου. Δεν κρίνεται η ζωή σας από τις Πανελλήνιες», σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη συνέχισε: «Εγώ παιδαγωγικό τελείωσα, κάνω άλλα χίλια δύο πράγματα». Όσο για τον Δημήτρη αποκάλυψε ότι έχει σπουδάσει ηλεκτρολογία Αθηνών. «Αγάπη εγώ θεωρώ πάντως με το «ηλεκτρολογιλίκι» πρέπει να ασχοληθείς είναι καλή μπίζνα». 

«Πέρα από την πλάκα οι Πανελλήνιες δεν καθορίζουν απολύτως τίποτα στη ζωή σου. Εγώ για παράδειγμα πέρασα και τελείωσα παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε στόχους και εύχομαι ολόψυχα να περάσετε εκεί που θέλετε και να είναι όλα όπως τα έχετε φανταστεί.

Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι, ή οι γονείς σας έχουν παρέμβει στην επιλογή σχολών, θα σας πω το εξής. Αν δεν κάνεις αυτό που αγαπάς, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος, ούτε πετυχημένος. Βάλτε τα δυνατά σας χωρίς άγχος σε αυτές τις εξετάσεις. Έχετε όλη τη θετική μου ενέργεια και αγάπη», δήλωσε.

Read More

And More