Ιωάννα Τούνη: Το ροζ βίντεο, η “κόντρα” με την Καινούργιου και η νέα σχέση (video)

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ιωάννα Τούνη. Η νεαρή επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη μίλησε για όλα, μεταξύ των οποίων και για το ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Για το επίμαχο βίντεο είχε μιλήσει ανοιχτά και μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

“Νομικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ψυχολογικά πλέον είμαι πολύ καλά αλλά γενικά είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος. Ακόμα και η κολλητή μου, μου είπε ότι στη θέση μου δε θα μπορούσε να ξαναβγεί από το σπίτι. Αυτά είναι αυτά που ακούς πιο συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις. Δοκίμασα πραγματικά τα όριά μου, τα ξεπέρασα κιόλας αλλά θα κρατήσω ότι βγήκα πιο δυνατή. Ελπίζω να μη το περάσει καμία κοπέλα. Δεν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Θέλω να δίνω στον καθένα την ευκαιρία να μου δείξει τι είναι. Έχει αλλάξει η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μου και το πόσο εγώ θα νιώσω ότι θέλω να με εκθέσω, να είμαι πιο προσεκτική… Στην τελική πάντα κατηγορώ εμένα. Αυτό που μου είπε και η μαμά μου είναι ότι είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας, είμαστε όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι πόσο προσεκτικός να είσαι; Θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί στον καθένα. Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν είναι ότι ήρθε κάποιο συνεργείο με κάμερες ήταν με ένα κινητό” ανέφερε.

Στη συνέχεια οι δυο γυναίκες μίλησαν και για μια άτυπη “κόντρα” που είχαν μεταξύ τους με την Κατερίνα Καινούργιου να παραδέχεται πως στην αρχή δεν τη συμπαθούσε.

“Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με πάρεις τηλέφωνο μετά το σκηνικό. Το εκτίμησα πολύ αυτό γιατί μέχρι τότε δεν μίλαγες θετικά για εμένα” είπε η Ιωάννα.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση αλλά έχει αποφασίσει πλέον να προστατεύει την προσωπική της ζωή όσο αυτό είναι δυνατόν.

Read More

And More