Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: Από κολλητές… ούτε καλημέρα!

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό μέσα από το My Style Rocks. Η συμμετοχή τους στο παιχνίδι στάθηκε αφορμή οι δυο τους να γίνουν δυο πολύ καλές φίλες. Βέβαια, τα πράγματα εδώ και λίγες ημέρες έχουν αλλάξει αφού τα σέξι κορίτσια δεν μιλάνε πια.

“Με τη Βρισηίδα δεν μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε”, δήλωσε στην “On time” και τη Σάσα Σταμάτη η Ιωάννα Τούνη. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους εκείνη αρκέστηκε να απαντήσει: “Έχει γίνει κάτι. Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι ποτέ σε κανέναν, οπότε όταν κάτι γίνεται , φταίνε πάντα οι άλλοι. Δεν μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Εγώ είμαι μια χαρά και ετοιμάζω συνέχεια ρούχα”, πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη.

Από την άλλη πλευρά, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε: “Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας. Οι φιλίες περνάνε κρίσεις. Δεν μιλάμε τώρα και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Την αγαπάω πάρα πολύ την Ιωάννα, έγινε κάτι μεταξύ μας και αυτό είναι όλο”.

Read More

And More