Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ενοχλημένη με τη στάση του υπουργείου Πολιτισμού – Το σατιρικό βίντεο

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι από τις ηθοποιούς που από την πρώτη στιγμή αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων της που βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν δεχθεί στο χώρο του θεάτρου. Το τελευταίο δε, διάστημα όλο και περισσότεροι είναι οι άνθρωποι του θεάτρου που ζητούν μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η υπουργός Πολιτισμού αλλά και να γίνει ανάληψη ευθυνών από το υπουργείο.

Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. φαίνεται να έχει ενοχληθεί αρκετά απ’ το γεγονός πως το αρμόδιο υπουργείο μέχρι στιγμής παραμένει σιωπηλό χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να σατιρίσει τη στάση του μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

“Περιμένοντας το υπουργείο Πολιτισμού να αναλάβει τις ευθύνες του” ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Read More

And More