Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Οι ξέγνοιαστες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τον τελικό του «Bake Οff Greece» [pics]

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Οι ξέγνοιαστες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τον τελικό του «Bake Οff Greece» [pics] | tlife.gr

Φαίνεται πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα. Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει με κάθε τρόπο τόσο την παραμονή της στην χώρα μας όσο και τον ρόλο της παρουσιάστριας. Αυτή τη σεζόν, η Ιωάννα ανακάλυψε ακόμα μία πτυχή του εαυτού της που δεν είναι άλλη από την παρουσίαση. Το «Bake off Greece» της έχει κλέψει την καρδιά και αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθεί συνεχώς να γίνεται καλύτερη.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η μελαχρινή ηθοποιός, εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό, θέλησε να κατέβει στο κέντρο της πόλης και να απολαύσει τη βόλτα της στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας. Δεδομένου ότι η Ιωάννα έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό, και ειδικότερα στην Αμερική, αυτές οι βόλτες της είχαν λείψει πολύ. Μάλιστα, επειδή η ίδια είναι λάτρης των social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη βόλτα της.

Δες τις φωτογραφίες:

 

READ more