Ιωάννης Αθανασόπουλος: Δεν φαντάζεσαι για ποιο λόγο η μητέρα του τον φωνάζει “πάπια” [video]

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύεται τον «Γιάννο».

Ο γοητευτικός ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητές του και παραδέχτηκε πως είναι ψυχαναγκαστικός. «Επειδή έχω θέμα με την καθαριότητα και την τάξη, τα έχω πάρει από τη μητέρα μου αυτά, θέλω πριν φύγω από το σπίτι μου να είναι όλα τακτοποιημένα. Το σαλόνι, το κρεβάτι, ο νεροχύτης να είναι όλα στην πένα. Αν πάω σε ένα ξενοδοχείο θα καθαρίσω το μπάνιο. Θα αγοράσω μια χλωρίνη και θα το “περάσω”. Το απολυμαντικό είναι από τους πολύ καλούς μου φίλους», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που η μητέρα του τον αποκαλεί… πάπια. «Μπορεί κάθε μέρα να κάνει τρεις με τέσσερις φορές μπάνιο. Θα κάνω μπάνιο όταν ξυπνήσω, όταν γυρίσω, μετά το γυμναστήριο και πριν κοιμηθώ. Για αυτό και η μαμά μου με φωνάζει πάπια», επεσήμανε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More