Ιωάννης Αθανασόπουλος για #metoo: «Ήρθε η ώρα της απομυθοποίησης για ανθρώπους που ήταν πρότυπα»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε την Τετάρτη 16/2 ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα, μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το κίνημα #metoo.

«Νομίζω πως αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να σωπάσουμε όλοι σχετικά με τα περιστατικά που αφορούν το #metoo. Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη». Οι άνθρωποι που έχουν υποστεί όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο να το εμφανίσουν ξανά στη μνήμη τους.. Ακούμε πολλά και νομίζω ήρθε η ώρα της απομυθοποίησης κάποιον ανθρώπων που ήταν πρότυπα και για αυτό νομίζω είναι καλό να αφήνουμε κάποιους ανθρώπου να μιλάνε γιατί έτσι καταρρέουν πολλά πράγματα, είπε αρχικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. 

«Από την άλλη επειδή ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, σεβαστό το να έχεις μία αντίθετη άποψη, αλλά από την άλλη αυτή η κατάρα, το να παθαίνεις, το να βγάλεις καρκίνο, είναι ακραίο. Αν δεν σου αρέσει κάτι, δεν ξαναμιλάς σε αυτόν τον άνθρωπο, τον διαγράφεις από τα social», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Εγώ είχα μία άριστη συνεργασία με τον έναν από τους δυο κατηγορούμενους, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβαστούμε τα θύματα. Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ και επειδή είμαι πολύ παρορμητικός άνθρωπος δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Και σκέφτομαι τώρα, ένας άντρας κρατάει κάτι μέσα του, δεν τον εκμυστηρεύεται και το κρατάει μέσα του 20 χρόνια; Πολύ μεγάλο φορτίο», πρόσθεσε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. 

Read More

And More