Ιωάννης Παπαζήσης: «Ο πατέρας μου είναι το μεγαλύτερο είδωλο που έχω στη ζωή!»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2 Night Show» ήταν χθες ο Ιωάννης Παπαζήσης και μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Κόκκινο Ποτάμι», τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και την… «καψούρα» που έχει στον πατέρα του!

Αρχικά, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα ανέμελα εφηβικά του χρόνια στη Δράμα, τότε που τον θεωρούσαν κάποιοι «ξεγραμμένο χαρτί», αλλά και για το πώς κατάφερε να μπει στο Εθνικό θέατρο και να ανατρέψει την εικόνα που είχαν όλοι για εκείνον.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε ακόμα για το πόσο τον έχει επηρεάσει η πατρότητα και πόσο έχει αλλάξει τις προτεραιότητες στη ζωή του, αλλά και για τη σχέση του με τον πατέρα του: «Είμαι ερωτευμένος με τον πατέρα που έχω και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που έχω στη ζωή και το ξέρει… Η μαμά ήταν η κολώνα, ο μπαμπάς ήταν φίλος, με εκφράζει αυτός ο άνθρωπος. Μου έμαθε τα πράγματα που θέλω να μάθω στο παιδί μου, να είμαι καθαρός και να δουλεύω».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλώντας για την τηλεοπτική σειρά το «Κόκκινο Ποτάμι» αναφέρθηκε στις δυσκολίες των γυρισμάτων ενώ τόνισε ότι η προβολή της στην τηλεόραση, άλλαξε την άποψη του κόσμου για τον ποντιακό ελληνισμό: «Είναι η πιο δύσκολη σειρά που έγινε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα που είχε όλος ο κόσμος στην Ελλάδα για τον ποντιακό ελληνισμό».

Read More

And More