Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο!

Τα σχέδια του να παντρευτεί και με θρησκευτική τελετή την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρύσα Καλπάκη, αποκάλυψε ο Ιωσήφ Μαρινάκης μέσα από δηλώσεις του στην εφημερίδα Real Life. Ο νιόπαντρος ηθοποιός – παντρεύτηκε τη σύντροφό του πριν από λίγο καιρό στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης- σημειώνει ότι ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει καθώς είναι επιθυμία και των δυο τους.

Είναι κάτι που θέλουμε και εγώ και η Χρύσα. Δεν θα το κάνουμε για κανέναν, το κάνουμε μόνο για εμάς. Το έχουμε συζητήσει και το θέλουμε, λέει ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ενώ αποκαλύπτει το μέρος όπου θα τελεστεί το Μυστήριο: Θα ήθελα ο γάμος μας να γίνει στην Κρήτη. Εκεί είναι το σπίτι μου, οι άνθρωποι μού. Νιώθω όμορφα στον τόπο μου. Κάνουμε και ωραία γλέντια. Βέβαια, δεν αποκλείεται να προκύψει και μια άλλη ιδέα και να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό, εξηγεί ο ηθοποιός που πάντα λειτουργεί με αυθορμητισμό στην προσωπική του ζωή.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει καταλήξει σε οριστική ημερομηνία γάμου, ωστόσο σκέφτεται το Μυστήριο να γίνει κάποια στιγμή το φετινό καλοκαίρι.

Read More

And More