Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Τρυφερά τετ α τετ σε παραλία της Μυκόνου!

Στο νησί των ανέμων συνεχίζουν τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη. Το γνωστό ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια επέλεξε την κοσμοπολίτικη Μύκονο για τις καλοκαιρινές βουτιές του και τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο όμορφο νησί για να γιορτάσουν και την τρίτη επέτειο του γάμου τους, στα τέλη του περασμένου μήνα.

Ο  γνωστός ηθοποιός και η κούκλα γυμνάστρια σύζυγός του είναι πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι. Το 2014, οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν στο δημαρχείο του Μανχάταν σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Αμερική και δυο χρόνια μετά έκαναν ένα τρικούβερτο γλέντι στη γενέτειρά τους, την Κρήτη.

Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και φυσικά απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Και οι δυο τους άλλωστε αγαπούν πολύ την περιπέτεια και τα ταξίδια και δεν σταματούν να ανακαλύπτουν νέα μέρη. Πρόσφατα επισκέφτηκαν το Μεξικό και το Μαρακές, αλλά τώρα βρίσκονται στην Ελλάδα και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές .

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, τους τσάκωσε στην παραλία να απολαμβάνουν τις βουτιές τους και να βγάζουν selfies στην παραλία. Μαζί τους ήταν και ο αδελφός της Χρύσας, Δημήτρης Καλπάκης που κάνει επίσης τις διακοπές του στο νησί!

 

Και οι διακοπές τους συνεχίζονται!

Read More

And More