Ιουλία Καλλιμάνη: Ένα ανεξήγητο “καλό” στη νυχτερινή Αθήνα

Η Ιουλία Καλλιμάνη, η τραγουδίστρια που μετρά σημαντικές επιτυχίες και χιλιάδες views στο YouTube, πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα.

Με “οδηγό” τον Μιχάλη Τουρατζίδη, τον δημιουργό των μεγαλύτερων smash-hit της τελευταίας δεκαετίας, η επιτυχία της Ιουλίας Καλλιμάνη αποτελεί μονόδρομο.

Φαίνεται, πως από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, καθώς όποιος βρέθηκε εκεί δε σταμάτησε να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εκρηκτική καλλιτέχνιδα και τα τραγούδια της, συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές λίγο μετά την κυκλοφορία τους! Μέσα σε 48 ώρες, το medley “Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)” μπήκε στις τάσεις του YouTube και απαριθμεί σχεδόν 3,5 εκατομμύρια προβολές ενώ, έγινε viral στο Τik Tok, μετρώντας εκατοντάδες βίντεο… ενώ λίγο καιρό αργότερα τη συναντήσαμε να υπογράφει συμβόλαιο με την Panic Records.

Αυτός o χειμώνας, ανήκει δικαιωματικά στην Ιουλία Καλλιμάνη, που βάζει φωτιά με την ξεχωριστή χροιά της και την δυναμική σκηνική της παρουσία, στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας σε μια σειρά εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

Read More

And More