Irina Shayk: Η μητρότητα, η σπουδαιότητα της οικογένειας αλλά και η σεξουαλικότητα των γυναικών όταν γίνονται μητέρες!

Η Irina Shayk τον Μάρτιο του 2017, υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί, το οποίο είναι ο καρπός του έρωτα της με τον Bradley Cooper. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2015 και παρά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν συνέχεια να χωρίζουν, αυτοί είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Η Irina, απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως μαμά και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφιερώνει πολύ χρόνο στην Lea.

Το λαμπερό μοντέλο, μίλησε στο “W Magazine” για την μητρότητα και για το πόσο έχει αλλάξει την ζωή της, για την σπουδαιότητα που έχει η οικογένεια αλλά και τι πρέπει να φοράνε οι γυναίκες για να μην χάνουν την σεξουαλικότητα τους

“Πάντα λέω, ότι η σπουδαιότητα της μάνας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. H οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Η μητρότητα μη άλλε σαν άνθρωπο προς το καλύτερο” δήλωσε το 33χρονο μοντέλο.

“Το στυλ μου δεν έχει αλλάξει πολύ. Μερικές φορές οι άνθρωποι λένε καλά είναι μαμά και φοράει αυτό; Και εγώ εκείνη την ώρα θέλω να τους απαντήσω: “Χρειάζομαι και εγώ ένα διάλειμμα” είπε η Irina. “Επειδή είσαι μαμά και έχεις ένα μωρό δεν χρειάζεται να ντύνεσαι και να σκέφτεσαι διαφορετικά. Να είσαι ο εαυτός σου”.

“Δεν σε κάνουν σέξι μόνο τα τακούνια, το κόκκινο κραγιόν και το σουτιέν. Κάθε γυναίκα είναι σέξι με τον δικό της τρόπο. Μία γυναίκα με casual ντύσιμο και αθλητικά παπούτσια είναι εξίσου σέξι. Ο χαρακτήρας σας, ο τρόπος που μιλάτε και ο τρόπος που κινείστε, θεωρώ ότι είναι σέξι” πρόσθεση η Ρωσίδα καλλονή.

Read More

And More