Ηρώ Λεγάκη: “Φοβάμαι για τη ζωή μου!”

Μπορεί το βράδυ της Τετάρτης όλα τα φλας να έλαμψαν για εκείνη και να κέρδισε τον πρώτο τίτλο στο διαγωνισμό ομορφιάς, ωστόσο η ίδια περνά το δικό της μαρτύριο. Ο λόγος για την Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη που δέχεται απειλές για τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της.

Μια αρρωστημένη σχέση και ένας έρωτας με στοιχεία παθολογικής ζήλιας έχουν οδηγήσει την 20χρονη κοπέλα στην απόγνωση. Ο πρώτος μεγάλος εφηβικός της έρωτας έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, αφού δεν είναι λίγες φορές που το μοντέλο και η μητέρα του έχουν ζητήσει την προστασία της αστυνομίας. Ενώ η ίδια δεν διστάζει να πει ότι φοβάται για τη ζωή της.
“Είχαμε σχέση τρία χρόνια και χωρίσαμε εδώ κι έναν χρόνο. Μέναμε στη Νέα Μάκρη, σε ξεχωριστά σπίτια και κάποια στιγμή αποφάσισα να μετακομίσω στη θεία μου, στην Αθήνα, γιατί μου είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Playmate στην “Espresso”.
Ακόμη, η ίδια αποκάλυψε πως κάθε μέρα την περίμενε έξω από το σπίτι και της ζητούσε να τα ξαναβρουν. Όταν, μάλιστα, εκείνη μετακόμισε στο σπίτι της θείας της, άρχισε να την απειλεί και έσπασε το αυτοκίνητο της μητέρας της. “Έχουμε κάνει μηνύσεις κι εγώ και η μητέρα μου, ακόμη όμως, δεν έχουν εκδικαστεί. Αυτός, εννοείται, συνεχίζει ακάθεκτος… Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου. Απειλεί ότι αν κάνω σχέση, θα μας σκοτώσει και τους δυο! Ειλικρινά φοβάμαι για τη ζωή μου. Τρέμω όπου κι αν βρεθώ”.

Read More

And More