Ηρώ Μανέ: Σπάνια εμφάνιση με τον γοητευτικό σύζυγό της!

Ο γάμος τους μετράει σχεδόν 18 χρόνια, όσο είναι δηλαδή σε ηλικία και η κούκλα κόρη τους Φαίδρα. Η Ηρώ Μανέ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Εθνικό Θέατρο και παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης “Καγκουρώ” συνοδευόμενη από τον γοητευτικό σύζυγό της που βρίσκεται πάντα στο πλάι της αλλά διακριτικά.

/

Όσο για το πώς καρτά τόσα χρόνια ο γάμος τους; Πέρυσι είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Join Us: “Είμαι παντρεμένη όσο είναι η κόρη μου η Φαίδρα, 17 χρόνια. Είναι λίγο ασυνήθιστο στις μέρες μας που αντέχει ο γάμος μας. Δεν με φοβίζει που ακούω για χωρισμούς. Αφού είναι κομμάτι της ζωής μας.

Με τρομοκρατούν οι σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, όχι τα διαζύγια. Οτιδήποτε είναι μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτισμού είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει δύο γονείς που δεν τα βρίσκουν και δεν ταιριάζουν να πηγαίνουν στο επόμενο βήμα.
Η αμοιβαία εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και ο χώρος, να αφήνεις δηλαδή τον άλλο να ανασαίνει κρατάει μία υγιή σχέση. Αν ο σύντροφός μου δεν είχε απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει, ότι αυτή η δουλειά που κάνω δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς δεν θα μπορούσα να ανασάνω, να αναπνεύσω. Και αν καταπιέζεσαι θες να πεις φτου ξελευθερία και να πας παρακάτω. Ο άντρας μου αγαπάει το χώρο μας και το καταλαβαίνει. Έχει μεγάλη ψυχή και βλέπει τα πάντα με θετικό τρόπο. “

/

Read More

And More