Ηρώ Σαΐα: Πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά για την σύζυγο του Σταύρου Ξαρχάκου!

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά έκανε στο Καλλιμάρμαρο η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου, Ηρώ Σαΐα. Όπως διάβασες στο TLIFE η γνωστή καλλιτέχνιδα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του.

Το βράδυ της Πέμπτης μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη σκηνή για τη συναυλία “Όλοι Μαζί Μπορούμε” στο Καλλιμάρμαρο, όπου συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες με στόχο την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη! Εκεί η Ηρώ επέλεξε να φορέσει ένα μπλε μακρύ φόρεμα που άφηνε ελαφρώς να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008 και μετά από τρία χρόνια σχέσης παντρεύτηκε σε ένα εκκλησάκι στη Βάρκιζα… Και τώρα αυτή εγκυμοσύνη ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Να σου θυμίσω, ότι ο Σταύρος Ξαρχάκος έχει μια κόρη από άλλο γάμο, την Πανδώρα Ξαρχάκου, που ασχολείται με την σκηνοθεσία και την υποκριτική.

Η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης πάντως έγινε αρχικά γνωστή από τον ίδιο τον συνθέτη, ο οποίος το αποκάλυψε σε άνθρωπο από το περιβάλλον του…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More