Ήρθε το τέλος; Ο L. Odom δημιουργεί αμφιβολίες για τη συμφιλίωση με τη σύζυγό του K. Kardashian μετακομίζοντας σε σπίτι φίλου του!

Ωστόσο, οι νέες φωτογραφίες του Lamar Odom φαίνεται να επιβεβαιώνουν όλες τις φήμες αφού εθεάθη να μεταφέρει τα πράγματα του στο σπίτι ενός φίλου. Παρά τους ισχυρισμούς ότι Lamar είναι εθισμένος στην κοκαίνη και έχει απατήσει τη σύζυγό του, εκείνος εδειχνε υγιής και ευτυχισμένoς καθώς μετέφερε τα υπάρχοντα του .

Εν τω μεταξύ , η Khloe έμοιαζε τελείως ξέγνοιαστη καθώς γύριζε σκηνές για το reality show, Keeping Up With The Kardashians στο Λος Άντζελες την Παρασκευή. H Khloe και o σύντροφος της αδερφής της Kourtney, Scott Disick σταμάτησαν σε μια καντίνα για χοτ ντογκ στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Scott μετά από το θάνατο της μητέρας του την περασμένη εβδομάδα.


Η Khloe φαινόταν αρκετά όμορφη με ένα μικρό μαύρο φόρεμα και ψηλές μπότες πάνω απ΄το γόνατο.

Την Τετάρτη , την ίδια ημέρα που έφυγε από το σπίτι , ο Lamar γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του με ένα γεύμα στο Casa Vega στο Sherman Oaks – ένα εστιατόριο που η οικογένεια Kardashian συχνάζει για χρόνια. Σύμφωνα με το Us Weekly , γιόρταζε με τους φίλους πίνοντας μαργαρίτες , αλλά δεν υπήρχε κανένα σημάδι της συζύγου του. Αυτό έγινε λίγες μόλις μέρες μετά αφότου ο πρώην παίκτης των Clippers εθεάθη μεθυσμένος στο Beacher’s Madhouse στο Χόλιγουντ.

Η Khloe και ο Lamar ζουν χωριστά για μήνες καθώς οι φήμες για τα ναρκωτικά και τις απιστίες, άρχισαν να ξεσπούν. Ενώ φαινόταν ότι είχαν αρχίσει να τακτοποιούνται τα πράγματα μετά την κοινή τους εμφάνιση σε συναυλία του Kanye West τον περασμένο μήνα, οι φίλοι τους λένε ότι ακόμα δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Η 29χρονη μίλησε ανοιχτά για τα θέματα της με τον Lamar σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Keeping Up with the Kardashians. Είπε :Γελάω για να συγκρατήσω το κλάμα μου, και μιλώντας στον Lamar μέσα από τις κάμερες, πρόσθεσε: Δεν είσαι παιδί μου. Δεν μπορώ να σε κλειδώσω σε ένα δωμάτιο, όσο κι αν θα ήθελα.

Η reality star άλλαξε το όνομά της στο προφίλ της στο Instagram και στο Twitter αφαιρόντας το Odom το Σεπτέμβριο, αλλά ο Lamar πρόσφατα επέμεινε ότι ο γάμος τους είναι άθραυστος. Είπε στη Us Weekly : “Είμαστε υπέροχα. Είμαστε άθραυστοι. Γι ‘αυτό φοράω βέρα μου . Είναι ένα όμορφο δαχτυλίδι, από μια όμορφη γυναίκα”.

Read More

And More