Ησαϊας Ματιάμπα: «Δε θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Νίκο Μίχα»

O Ησαϊας Ματιάμπα ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή “Dot” και όπως όλοι οι καλεσμένοι της εκπομπής κλήθηκε και εκείνος να παίξει με τον Μίνα Θεοχάρη το παιχνίδι με τους κουλούρες. Μία από τις ερωτήσεις που του έθεσε ο Μίνως Θεοχάρης ήταν η εξής: «Υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που έχεις συνεργαστεί και μετά τη συνεργασία είπες «με αυτόν αποκλείεται»;».

Ο Ησαϊας Ματιάμπα, με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς να μασήσει τα λόγια του, απάντησε: «Ναι, υπήρχε μια συνεργασία που δεν θα κυνηγούσα να συνεργαστώ μαζί του ξανά. Αυτός είναι ο Νίκος Μίχας».

Μ.Θ.: Οκ! Δεν δουλεύει πια σαν τραγουδιστής ούτως ή άλλως, οπότε δεν πειράζει.

Η.Μ.: Ποτέ δεν ξέρεις!

«Παιδιά, ένα χειροκρότημα για την ειλικρίνεια», είπε ο Μίνως Θεοχάρης στους συνεργάτες του που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες.

Λίγο αργότερα, ο Μίνως Θεοχάρης τον ρώτησε ξανά για τον Νίκο Μίχα, με τον Ησαϊα Ματιάμπα να εξηγεί τον λόγο που δε θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του στο μέλλον: «Όχι, δεν έκανε τίποτα ο Νίκος Μίχας. Απλά, όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουμε, θέλουμε να υπάρχει εξέλιξη σε αυτό που κάνουμε. Μία τέτοια συνεργασία δεν δηλώνει εξέλιξη».

Read More

And More