Ισμήνη Νταφοπούλου – Διαμαντής Αγγελάκης: Ταξίδι του μέλιτος στο νησί Bora Bora! [pics]

Στις αρχές του Μάη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και τώρα βρίσκονται στην Γαλλική Πολυνησία και απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τα εξωτικά τοπία. Ο λόγος για την καλλονή πρώην “Σταρ Ελλάς” Iσμήνη Νταφοπούλου και τον εφοπλιστή σύζυγό της Διαμαντή Αγγελάκη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 6 Μαΐου στο Λαγονήσι και δεν σταμάτησε να λάμπει από ευτυχία.

Μετά από 3 χρόνια σχέσης και σχέδια για την κοινή τους ζωή, οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα και είναι στα καλύτερά τους. Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το γάμο ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν για τον νότιο Ειρηνικό και την Γαλλική Πολυνησία. Αυτές τις μέρες μάλιστα βρίσκονται στο εξωτικό νησί Bora Bora και η Ισμήνη Νταφοπούλου δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές τους.

Ο σύζυγος της Ελληνίδας καλλονής Διαμαντής Αγγελάκης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο Αγγελάκη, αποτελούν την τρίτη γενιά της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και έχουν αναλάβει το τιμόνι της ναυτιλιακής εταιρείας. Η Ισμήνη Νταφοπούλου βρήκε στο πρόσωπο του τον άντρα της ζωής της και μετά την γνωριμία τους άφησε την καριέρα της στο μόντελινγκ.

«Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά διανύω μια από τις καλύτερες μου φάσεις και αισθάνομαι τρομερά ευγνώμων γι’ αυτό. Είμαι πολύ ήρεμη, χαρούμενη και παράλληλα δημιουργική. Εύχομαι να καταφέρω να διατηρήσω αυτή την ισορροπία στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το επόμενο βήμα που ενδεχομένως θα αποφασίσω να κάνω στα προσωπικά μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη το μοντέλο.

Read More

And More