Ισμήνη Νταφοπούλου – Διαμαντής Αγγελάκης: Υποβρύχιες βουτιές στο ταξίδι του μέλιτος! [vid]

Το ταξίδι του μέλιτος στο νότιο Ειρηνικό και την Γαλλική Πολυνησία απολαμβάνουν οι νεόνυμφοι Ισμήνη Νταφοπούλου και Διαμαντής Αγγελάκης. Το ζευγάρι στις αρχές του Μάη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και τώρα βρίσκονται στο honeymoon και απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τα εξωτικά τοπία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 6 Μαΐου στο Λαγονήσι και δεν σταμάτησε να λάμπει από ευτυχία. Ενώ, τώρα τους βλέπουμε και τους δυο να μην σταματούν τις υποβρύχιες βουτιές στα δροσερά νερά του ωκεανού…

Μετά από 3 χρόνια σχέσης και σχέδια για την κοινή τους ζωή, οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα και είναι στα καλύτερά τους. Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το γάμο ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν για τον νότιο Ειρηνικό και την Γαλλική Πολυνησία. Αυτές τις μέρες μάλιστα βρίσκονται στο εξωτικό νησί Bora Bora και η Ισμήνη Νταφοπούλου δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές τους.

Ο σύζυγος της Ελληνίδας καλλονής Διαμαντής Αγγελάκης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο Αγγελάκη, αποτελούν την τρίτη γενιά της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και έχουν αναλάβει το τιμόνι της ναυτιλιακής εταιρείας. Η Ισμήνη Νταφοπούλου βρήκε στο πρόσωπο του τον άντρα της ζωής της και μετά την γνωριμία τους άφησε την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Read More

And More