Ισμήνη Νταφοπούλου: Το παραλίγο κορίτσι του George Clooney που θα μας εκπροσωπήσει στον διεθνή διαγωνισμό Miss Universe!

Κοιτώντας την Ισμήνη Νταφοπούλου καταλαβαίνεις αμέσως γιατί αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2014. Η καλλονή από την Καρδίτσα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe και έχει όλα τα προσόντα για να καταφέρει να πάρει το στέμμα. Άλλωστε για χάρη του άφησε για λίγο την έδρα της δασκάλας. Οι σπουδές της βέβαια στα Παιδαγωγικά δεν θα μείνουν στη μέση αλλά προς το παρόν το 24χρονο μοντέλο δουλεύει σκληρά για τον στόχο του.

Η Ισμήνη είναι γνωστή και ως κορίτσι των trailer του ΑΝΤ1 ενώ στο βιογραφικό της έχει σπουδαίες συνεργασίες στο εξωτερικό.

Παραλίγο μία από αυτές να είναι και στο πλευρό του γοητευτικού George Clooney στο διαφημιστικό της Nespresso. Ωστόσο, το νεανικό σουλούπι της ήταν αυτό που τελικά την κράτησε μακριά από αυτή τη δουλειά και από το πλευρό του Χολιγουντιανού σταρ.

Έχει όμως να περηφανεύεται για συνεργασίες όπως η συμμετοχή της στην καμπάνια του οίκου Pierre Cardin. Με πρότυπό της την Ειρήνη Σκλήβα έχει βουτήξει στα βαθιά στο χώρο του μόντελινγκ και όσο περνάει ο καιρός αντί να απομυθοποιεί το χώρο, εκείνη ενθουσιάζεται περισσότερο.

Το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο instagram που φυσικά αποσπούν αμέτρητα likes και θετικά σχόλια. Φωτογραφίες όπως οι παρακάτω:

Το TLIFE την συνάντησε σε πρόσφατη έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της όπου φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις!

Read More

And More