Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: H ζωή του top model μέσα από φωτογραφίες – Από το Λος Άντζελες στο GNTM

Το GNTM επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ! Το επιτυχημένο reality μοντέλων έρχεται στις οθόνες μας για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star και αναζητά το επόμενο top model της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχονται στην κριτική επιτροπή την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από την παρουσίαση του GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έρχεται να αναλάβει τη θέση της και να κάνει ένα διαφορετικό αλλά εξίσου μεγάλο βήμα στην καριέρα της. Το όμορφο μοντέλο είναι 33 ετών και τα τελευταία 18 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, όπου έχει χτίσει μια σημαντική καριέρα. 

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει περπατήσει στα πιο λαμπερά catwalks σε όλο τον κόσμο και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της παγκόσμιας μόδας (Paul Smith, Maison Martin Margiela Sephora, Levi’s, Gap, Topshop). Ακόμα, έχει κάνει την καμπάνια της εταιρίας αθλητικών ρούχων Lululemon και ήταν το πρόσωπο της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών Yves Rocher.

Η νέα κριτής του GNTM με την εξαιρετικά επιτυχημένη  διεθνή  καριέρα, έχει υπάρξει μούσα του Gaultier ενώ έχει φωτογραφηθεί  για τις διεθνείς εκδόσεις των πιο γνωστών περιοδικών μόδας του κόσμου, όπως  η Vogue και το Elle. Το 2017 βραβεύθηκε από το περιοδικό Beauté magazine στα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” για την σπουδαία πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ.

Το TLIFE βρήκε και σου παρουσιάζει φωτογραφίες από το προσωπικό προφίλ της στο Instagram, όπως εκείνη τις έχει δημοσιεύσει. Μπορεί η επαγγελματική πορεία της να είναι μέσα στη λάμψη, όμως εκείνη προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, με την ξεχωριστή ομορφιά, έρχεται να μοιραστεί τις πολύτιμες συμβουλές της με εκείνους και εκείνες που θα τολμήσουν να διεκδικήσουν μια θέση στο GNTM.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More