Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά και η αναφορά στην προσωπική της ζωή

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την οποία γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη θέση του κριτή στο GNTM βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Το μοντέλο μίλησε για το πόσο την επηρέασε η διαρκής σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι ότι όσο χαλαρός και άνετος και αν είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν και στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα σε στεναχωρήσει. Όπως και να γίνει, εμείς, τα μοντέλα, που έχουμε πάει και στο εξωτερικό, το έχουμε περάσει πολύ. Αυτά τα φίλτρα επομένως, τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν.

Επειδή κάθισα και τα σκέφτηκα λίγο τα πράγματα, τουλάχιστον στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά και όλη αυτή τη σύγκριση, όταν έχεις κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show και έχει δημιουργηθεί και μια ταυτότητα… Το να φτάνεις να συγκρίνεσαι και να σε βάζουν δίπλα δίπλα, για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου οπότε τελικά, ήταν κάτι πάρα πολύ ευχάριστο» είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανέφερε: 

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι καλά. Στην τοποθεσία Ελλάδα. Ποτέ δε ξέρεις, μπορεί και αυτός ο άνθρωπος να μην έχει πρόβλημα να ζήσει στο εξωτερικό αν είναι από την Ελλάδα. Δεν έχει σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο»

Read More

And More