Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Τα αρνητικά σχόλια που την αδίκησαν και η πραγματικότητα του GNTM

Η κριτής του GNTM και γνωστό μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν μια από τους αποψινούς καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που άκουσε και ένιωσε ότι την αδίκησαν ενώ αποκάλυψε και αν τελικά αυτά που βλέπουμε στο GNTM ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα της ζωής ενός μοντέλου.

«Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά. Ήταν κάτι που το γνώριζα απλά εγώ πήγα αφότου είχε φύγει, έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και από την ίδια την παραγωγή μου είπαν να μην αγχώνομαι, ότι πάω ως κριτής και θα είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων  που θα κάνω τον εαυτό μου όχι για να πάρω κάποιον άλλο ρόλο. Ένιωσα ότι με αδίκησαν. Υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν πολύ μεγάλη βάση. Εγώ δε θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα πολλά στον χώρο με κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει… Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση» είπε η Ισμήνη Παπαπβλασοπούλου.

 

Όσο για το κατά πόσο το GNTM αντικατοπτρίζει αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του modelin η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε: 

«Πάρα πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται στο GNTM ισχύουν πράγματι στον χώρο του modeling αλλά επειδή μόνο και μόνο έχεις το στοιχείο του ανταγωνισμού και μέσα σε 1-2 λεπτά πρέπει να βγάλει τη φανταστική φωτογραφία που εμείς θέλουμε, αυτό δεν υπάρχει. Πας και όσο πάρει, μισή ώρα, μια ώρα… Δεν έχεις ένα λεπτό. Αυτό από μόνο του αλλάζει πολύ τα πράγματα. Πολλά όμως κομμάτια μοιάζουν με την πραγματικότητα».

Σε άλλο σημείο το μοντέλο και κριτής του GNTM αποκάλυψε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη το να απορρίπτει κόσμο.

«Το να απορρίπτεις κάποιον είναι δύσκολο. Μας έτυχε να υπάρχουν παιδιά που δε μπορούσαν να δεχτούν το όχι. Υπήρξαν φορές που στεναχωρήθηκα επειδή απέρριψα παιδιά γι’ αυτό και έκλαιγα… Στην αρχή ειδικά βλέπεις τόσα πολλά παιδιά που αναγκαστικά λες και όχι. Έλεγα πάρα πολλά ναι και μου έλεγαν ότι πρέπει να πω και κανένα όχι. Εγώ έζησα πάρα πολλές απορρίψεις. Έχω βρεθεί πολύ κοντά σε μεγάλες δουλειές, ένιωθα ότι ήταν ένα βήμα πριν γίνει και εκεί η απόρριψη ήταν πολύ πιο έντονη για μένα…» δήλωσε.

 

Read More

And More