Ηθοποιός του “Τατουάζ” αποκαλύπτει: “Χώρισα μόλις ξεκίνησα τα γυρίσματα για τη σειρά…”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή της στο περιοδικό DownTown Κύπρου και τον Γιώργο Πράσινo παραχώρησε η Δανάη Παππά. Η πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ” απάντησε για μια ακόμα φορά στις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της, Στέφανο Μιχαήλ, ενώ αποκάλυψε πώς χώρισε από τον σύντροφό της λίγο πριν ξεκινήσει γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Ακόμη επικρατεί η πεποίθηση ότι με τον συμπρωταγωνιστή σου Στέφανο Μιχαήλ είστε ζευγάρι. Τελικά, ισχύει ή όχι;

Οι μισοί μού λένε είμαι ζευγάρι με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και οι άλλοι με τον Στέφανο Μιχαήλ. Δεν είμαι με κανέναν αυτή την περίοδο. Αρχίζω και το κάνω λίγο πλάκα κι εγώ, τύπου «έχω τη δουλειά μου και θα καταλήξω με τις γάτες μου!». Χώρισα μόλις ξεκίνησα τη δουλειά στο «Τατουάζ», γιατί δεν ήθελα να έχω δύο πράγματα μαζί.

Έφταιξαν τα πολύωρα γυρίσματα;

Ήταν και η απόσταση Αθήνα-Κύπρος, αλλά και το γεγονός ότι ήθελα να συγκεντρωθώ στο «Τατουάζ» γιατί ήταν κάτι καινούριο για μένα.

Και τι θα γίνει, δηλαδή; Όσο θα δουλεύεις, θα είσαι μόνη σου, ώστε να μένεις συγκεντρωμένη;

Όχι! Πιστεύω ότι «κάθε αρχή και δύσκολη». Μου αρέσει όταν κάνω μια αρχή να είμαι συγκεντρωμένη, και σιγά-σιγά, βρίσκοντας τα πατήματά μου, μπορώ να βάζω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου.

Read More

And More