Ιvana Trump: Η πρώτη σύζυγος του νέου προέδρου των ΗΠΑ και το πολύκροτο διαζύγιο! [pics]

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν η πρώτη σύζυγος του νέου προέδτου των H.Π.Α Donald Trump. Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1977 απέκτησαν τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια και χώρισαν με το πιο πολυσυζητημένο και ακριβό διαζύγιο της Αμερικής, 14 χρόνια αργότερα.

Αιτία του διαζυγίου, η εξωσυζυγική περιπέτεια του διάσημου επιχειρηματία με την 26χρονη ηθοποιό Μarla Maples η οποία τελικά έγινε η επόμενη κυρία Trump!


H ..πέτρα του σκανδάλου ηθοποιός Marla Maples, νύφη στο πλευρό του Τrump

Ο νέος πρόεδρος των Η.Π.Α έχει αδυναμία στα μοντέλα. Η Ιβάνα, ήταν μοντέλο και εκπληκτική σκιέρ. Γεννήθηκε στην Τσεχία, παντρεύτηκε χώρισε και έφυγε για τον Καναδά και μετά για την Αμερική όπου και γνωρίστηκε με τον Τραμπ .

Το διαζύγιό τους συζητήθηκε όσο λίγα… ‘Εγινε πρωτοσέλιδο σε έγκυρες εφημερίδες. Φυσικά η Ιβάνα δεν βγήκε χαμένη… Μετά από δραματικές διαπραγματεύεις η πρώην σύζυγος αφού υποσχέθηκε ότι θα αποχωρήσει από το σπίτι παρέλαβε αποζημίωση… για τα χρόνια που έζησε κοντά στον Τραμπ και για τα τρια παιδιά που του χάρισε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια μετρητά και φυσικά ένα διαμέρισμα σε έναν από τους πύργους του πρώην συζύγου της, διατροφή 300 χιλιάδων δολαρίων το χρόνο, και άλλα επιδόματα ύψους 350 χιλιάδων δολαρίων το χρόνο.

Βέβαια αυτά θεωρήθηκαν ψίχουλα, μπροστά στη τεράστια και… ανυπολόγιστη περιουσία του επιχειρηματία

Δες το βίντεο με … όλες τις γυναίκες του Ντόναλντ Τραμπ από την εκπομπή Τατιάνα Live


Read More

And More