Ivana Trump: Νέος χωρισμός για την πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ!

Ελεύθερη και ωραία στα 70 της χρόνια αποφάσισε να μείνει η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και μητέρα της Ivanka Trump. Ο λόγος για την «άτακτη» Ivana Trump, που ανακοίνωσε επίσημα τον οριστικό χωρισμό της από τον 47χρονο αγαπημένο της Rossano Rubicondi.

Ο Rosano ήταν ο 4ος σύζυγος της Ivana. Ο γάμος τους είχε γίνει το 2008 σε μια πολυτελή τελετή στο Mar-a-Lago στη Φλόριντα και ένα χρόνο μετά  αποφάσισαν να χωρίσουν. Το 2011 οριστικοποιείται το διαζύγιό τους, αλλά οι δυο τους αλλάζουν γνώμη και αποφασίζουν να είναι και πάλι μαζί. Μέχρι πριν από λίγο καιρό που κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι σχέσεις από απόσταση δεν μπορούν να κρατήσουν για πολύ.

«Η σχέση μας απλά ολοκλήρωσε την διαδρομή της. Ο Ροσάνο περνά πολύ χρόνο στην Ιταλία και εγώ περνώ πολύ χρόνο στην Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και το Σεντ Τροπέ και πρέπει να δουλεύει» είπε σε δηλώσεις της στην Page Six η Ivana Trump και πρόσθεσε:. «Οι σχέσεις από απόσταση πραγματικά δεν δουλεύουν. Περάσαμε καλά και είμαστε φίλοι. Ο χωρισμός ήταν φιλικός».

Και τέλος ανέφερε: «Για μια ακόμη φορά είμαι μόνη. Έχω την ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω και με όποιον θέλω χωρίς να δίνω πουθενά λογαριασμό».

Read More

And More