Ivanka Trump: Αντιγράφει τελικά την Meghan Markle;

Αντιγράφει τελικά την Meghan Markle η Ivanka Trump; Η πρώτη κόρη της Αμερικής βρέθηκε στην Αργεντινή, ξεκινώντας το ταξίδι της για την προώθηση της οικονομικής ενδυνάμωσης των γυναικών στις αναπτυσσόμενες χώρες και φυσικά επισκέφτηκε και ένα φούρνο, όπου βοήθησε τους ιδιοκτήτες να φτιάξουν γλυκά.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle, έχει ξεκινήσει ολόκληρη εκστρατεία για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στηρίζοντας επιχειρήσεις που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες σε γυναίκες. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε ολόκληρο αφιέρωμα στους φούρνους «Luminary Bakery», τους οποίους και επισκέφτηκε –μετά από αφιέρωμα της Vogue- για να βρεθεί κοντά στις γυναίκες που φτιάχνουν γλυκά και ταυτόχρονα νιώθουν πως έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους. (Δες εδώ την ανάρτηση της Meghan Markle για φούρνο στην Αγγλία)

Στο ίδιο ύφος λοιπόν, θέλησε να κινηθεί και η Ivanka Trump, η οποία επισκέφτηκε έναν φούρνο στην περιοχή από την οποία πέρασε στην Αργεντινή, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

 

Κούκλα με το πανάκριβο φόρεμά της (και χωρίς σκούφο στα μαλλιά) η Ivanka θέλησε να βοηθήσει στην παραγωγή γλυκών, αλλά δεν φάνηκε να το απολαμβάνει και πολύ. Το χαμόγελό της ήταν κάπως παγωμένο και όλη η βοήθεια που έδωσε έμοιαζε να ήταν μόνο για να τραβηχτούν οι απαραίτητες φωτογραφίες, μιας και η ενασχόληση με την κουζίνα δεν είναι από τα δυνατά της χαρτιά!

Φωτογραφίες: Reuters, Instagram

Read More

And More